Yaza hazırlık: Kışın Yapılacak Vücut Bakımları


Evet, yaz kapıda! Geç kalmadan zayıflamanın, selülitlerden kurtulmanın yolları Modern Kadın da. Naturabella’dan Medikal Estetik Doktoru Neslihan İbrahimoğlu, şimdiden yaptırmamız gereken vücut bakımlarını anlattı.

Diyete başladınız ama kilo veremiyorsunuz. Tüylerinizden de biran önce kurtulmanız lazım. Bölgesel fazlalıklarınız var, ne yapmak lazım?

Bu soruların yanıtları bizde! İşte, yaza bomba gibi bir vücutla girmenin yolları…

Lazer epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için öncelikle lazer epilasyona başlamalısınız. Çünkü yazın lazer uygulanmıyor. Yanık tende lazer uygulaması sonucu meydana gelen yanıklar lazere bağlı en önemli komplikasyondur. Aslında lazere başlamak için en uygun zaman, yaz sonrası. Cildiniz bronzluktan arınıp, normal rengine döndüğü zaman. Ama henüz geç kalmış sayılmazsınız, nasılsa yaza daha var!

Unutmayın, lazer epilasyon oldukça ciddi bir iştir. Lazer uygulaması yapılan merkezlerde Sağlık Bakanlığının verdiği uygunluk belgesi o işyerinde asılı bulunmalıdır. Mutlaka doktor bulunmalıdır. Kıl ve renk durumuna göre doğru seçimler ve doğru uygulamalar yapılmalıdır. Doğru ellerde kıllarınızdan sağlıklı ve etkin şekilde kurtulursunuz.

Bölgesel incelme

Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladınız, diyet yapıyorsunuz ama bölgesel fazlalıklarınız duruyor. Ayrıca selülit de sadece diyetle çözülecek bir sorun değil. Bölgesel fazlalıklardan ve selülitlerden kurtulma yollarına bakalım şimdi…

İşte, en etkili ve en yeni tedavi yöntemleri:

Karboksiterapi

Karbondioksit (co2) gazının tedavi amaçlı deri altına enjekte edilerek dolaşımın ve dokudaki bölgesel metabolizmanın hızlandırılması işlemidir. Karboksiterapi özellikle selülit tedavisinde son derece etkili bir yöntem olarak kullanılıyor.

Co2 gazının tedavi amaçlı deri altına enjekte edilmesine dayanan yeni basit ve etkisi ispatlanmış bir yöntemdir. Uygulama selülit, portakal kabuğu görünümü, yara izi uygulaması, bölgesel zayıflama, varis ülserleri, sedef hastalığı, boyun ve el üzeri kırışıklık uygulaması ve doğum sonrası oluşan çatlaklarda da kullanılıyor.

 

– Mikro dolaşımda damar genişlemesini arttırır

– Kılcal damar kan akışını arttırır ve hızlandırır

– Yağ dokusunda yağ eritici (lipolitik)etkisini arttırır

– Yüzeye yakın dokuların oksijen kullanma potansiyelini arttırır.

 

Thermo-C

Radyofrekans Led (süper intense) kriyoterapi ve vakum terapi ilk seanstan itibaren belirgin bir sıkılaştırma ve selülit tedavisine olanak sağlayan en son teknolojik cihaz. Gerek yüz gerekse vücut için gerekli bir dizi bakım işlemlerini aynı anda ve tek bünyede yapabiliyor.

 

Yararları neler?

Yüz bölgesinde kolajen yapılandırılması ve cildin gerginleştirilmesi için kullanılıyor. Vücutta ise istenmeyen yağlardan kurtulma, doku toparlanması, selülit, çatlak tedavisi, bölgesel incelme, vücudun şekillendirilmesi ve gerginleştirilmesini sağlıyor.

 

Uygulama esnasında acı söz konusu değil. Tam aksine uygulamanın son derece rahatlatıcı ve gevşetici bir özelliği var. Isı etkisiyle kişilerin uygulama esnasında gevşeyip uyudukları da söylenebilir.

Lipocav

Ultrakavitasyon adı verilen çok yeni bir teknoloji ve çok özel bir ultrason sistemidir. Kavitasyon sıvı veya yağ dokusuna elastik dalga boyu uygulanmasıyla sürekli büyüyen baloncuklar oluşturur. Belirli bir boyuta eriştikten sonra şişen bu yağ hücreleri şok dalgaları ile içe doğru patlayarak enerji formuna dönüşerek yok olurlar. Kavitasyon yöntemi ile: 1. hücreler arası boşlukların drenajı sağlanarak fizyolojik yapısı iyileştirilir. 2. başlangıçta yağ hücreleri arasındaki bağları zayıflatır ve kopartır ki biz buna çözülme etkisi diyoruz. 3. Daha sonra yağ hücrelerinin çeperlerini zayıflatıp parçalar.

 

Yerleşmiş bölgesel yağları parçalayıp eritmek, selülitli bölgeleri yok etmek amacıyla kullanılan güçlü bir sistemdir.

 

Ultrakavitasyon yöntemi son derece kuvvetli bir uygulamadır. Uygulama esnasında ve sonrasında birkaç saat kadar süren hafif bir ısı hissedilebilir. Onun dışında ağrı ve acı söz konusu değildir.

Mezoterapi

Kelime anlamı, orta deri tedavisidir. Problemli bölgelere 4-6 mm uzunluğunda çok ince iğneler kullanılarak bitkisel ilaçlar enjekte edilir.

Kullanım alanları:

– Selülit

– Bölgesel zayıflama

– Saç dökülmesi

– Ergenlik ve hamilelikte oluşan çatlaklar

– Yüz gençleştirme, yara izleri

– Mezolifting

 

LPG

Uygulanan bölgede vücudunuza vakum yapıyor, kan dolaşımı arttırarak ve lenf drenaj yaparak bağ dokusuna ve yağ dokusuna etki ediyor. Gevşeyen bağ dokusunu gererek vücudu sıkılaştırıyor. Bölgesel toplanmış yağ katmanlarına derinlemesine etki yaparak, diyetle kilo verirken kilonun sorunlu bölgeden gitmesini sağlıyor. Bu sayede yüksek kilo verme durumunda çok fazla sarkma olmamasını sağlıyor. Ayrıca vücudun belli bölgelerinde oluşan selülitlere de gözle görülür bir iyileşme sağlıyor.

 

Not: LPG nin hiçbir yan etkisi yoktur.Hatta seanslardan sonra vücudunuza hoş bir rahatlama hissediyorsunuz. Sonuçta vücudunuza vakum yapılıyor.

Slim Up

6 infrared ışık kaynağından çıkan ışınlar, deri tabakalarını geçerek derin dokularda ısı artışı sağlıyor. Böylece kan dolaşımını uyarıyor ve dokudaki yağ metabolizması artıyor.

 

Vücudun şekillenmesinde çok yönlü faydalar sağlıyor. Karın, kalça ve bacaklardaki lokalize yağları azaltıp, kasları sıkılaştırıyor. Portakal kabuğu görüntüsünde azalma sağlıyor, vücudu şeklendiriyor, kalçalarda incelme sağlıyor. Metabolizmayı hızlandırarak kilo kaybettiriyor, kan ve lenf dolaşımını arttırıyor, drenaj sağlıyor. 15 seansta 2 beden birden incelmek hayal değil.

 

Slim Up tedavi sonucu:

– Kalça,karın ve bacak kasları sıkılaşır,bu bölgelerdeki yağ dokusu azalır ve incelme sağlar.

– Selülit görümünü giderir.

– Metabolizmanın hızlanması sonucu bölgesel incelme sağlar.

– Kan ve lenf dolaşımında artış olur.

 

4 Yanıt

  1. Drop in on us at times to

    obtain more facts and facts

    regarding By us

    now to come by more

    facts and facts anyway

    Aminokwasy

  2. Visit us contemporary to

    grasp more low-down and facts

    in the matter of Visit us

    at the moment to buy more

    knowledge and facts in

    the matter of

    odzywki

Yorum bırakın