İki Renkli Pasta


MALZEMELER

 

* 1 adet kakaolu bisküvi

* 1 adet burçak bisküvi

* 1 paket supangle

* 500 ml. süt

* 50 gr. margarin

 

Kreması ;

 

* 1 yumurta

* 1 su bardağı şeker

* 1-2 yemek kaşığı kakao

* 3 yemek kaşığı un

* 500 ml. süt

* 50 gr. margarin

 

YAPILIŞI

 

1. Bir tencerede supangleye 500 ml. sütü ekleyerek orta hararetli ocakta karıştırarak pişirin. ( Kremayı kendiniz yapmak isterseniz, krema malzemelerini süt ile karıştırarak aynı şekilde ocakta pişirebilirsiniz. )

2. Piştikten sonra margarini ekleyip karıştırın.

3. Kremanız biraz ılındığında bisküvilerinizi kremaya batırıp bir kakaolu bir burçak olacak şekilde bir tepsiye dik şekilde dizin.

4. En üstünü kalan kremayla kaplayın.

5. Buzdolabında birkaç saat bekletin. ( Bir gece önceden de yapabilirsiniz )

6. Çapraz şekilde keserek servis yapın.

 

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: